Fietslease pechhulp

Bij het fietsleaseplan hoort een pechhulpverzekering voor de Benelux. Deze verzekering geldt enkel wanneer de fiets zich op minstens 1 kilometer van het thuisadres bevindt. Voor deze pechhulp wordt beroep gedaan op VAB. Bij pech zal men in eerste instantie proberen om de fiets ter plaatse te herstellen. Indien dit niet mogelijk is worden de fietser en fiets naar het vertrek of eindpunt van de fietstocht gebracht, of naar de fietsenmaker indien deze snel bereikbaar is.

Normaal moet iedereen van de fietsenmaker een kaartje van J&T autolease krijgen met daarop de nummers die men moet bellen bij pech, maar blijkbaar wordt dit al eens vergeten. Indien je dit kaartje niet hebt gekregen bij het afhalen van jouw fiets, kan je best terug contact opnemen met de fietsenwinkel en alsnog een kaartje vragen.

Wij geven hier alvast de nummers die je bij pech kan bellen:

Vanuit België: 0800 99 610

Vanuit Nederland of Luxemburg: +32 3 544 29 03

OPGELET! Tijdens het telefoongesprek met de pechdienst zal er naar jouw fietsnummer of JT nummer gevraagd worden. Dit nummer staat op een wit etiket dat meestal vooraan op het frame aan de onderzijde van de onderbuis (dit is de schuine buis tussen stuur en pedalen) kleeft. Dit nummer begint steeds met JT gevolgd door 4 cijfers.


Print   Email