Opgelet! E34 richting kust gaat twee weekends dicht voor plaatsen nieuwe bruggen Waaslandhaven-Oost

De aannemer van de Oosterweelwerken plaatst in augustus twee nieuwe bruggen over de E34 ter hoogte van complex 8 Waaslandhaven-Oost. Zij maken al deel uit van het nieuwe complex dat in de vorm van een kluifrotonde wordt aangelegd.

De plaatsing van de bruggen wordt uitgevoerd tijdens de weekends van 7 tot 10 augustus en 21 tot 24 augustus.

Bereikbaarheid van de E34 - richting Zelzate

De E34 richting Zelzate wordt tijdens deze weekends afgesloten vanaf vlak voorbij complex 8 Waaslandhaven-Oost. Dit telkens van vrijdagavond 22u tot maandagochtend 5u. Een omleiding wordt voorzien via afrit 8 Waaslandhaven-Oost, Keetberglaan, Steenlandlaan en oprit 10 Waaslandhaven-Zuid. Om deze omleiding veilig te laten verlopen, zullen de Canadastaat (omleiding via de Kwarikweg) en de aansluiting van de Keetberglaan met de N450/oprit 9 Melsele - in de richting van Zelzate - afgesloten zijn tijdens deze weekends. Oprit 9 Melsele vanop de N450 is wel toegankelijk. Ook oprit 7 Sint-Anna is tijdens deze weekends afgesloten. De omleiding loopt via de R1, E17 en de keerbrug in Kruibeke.

Bereikbaarheid van de E34 - richting Antwerpen

De E34 richting Antwerpen heeft één rijstrook ter beschikking op zaterdagen 8/8 en 22/8, van 5u tot 18u en zondag 9/8 van 5u tot 15u. Tijdens deze uren is ook afrit 7 Sint-Anna, komende van de E34, afgesloten.

Voor meer informatie zie:

Oosterweelwerken


Print   Email