Veranderde uren I-bus

Omwille van periodieke onderhoudswerken aan de Liefkenshoektunnel, richting Gent, op donderdagnacht 23/04 van 21hr tot 5hr, zullen de routes S21, S22, S41, S43 en S44 voor de late af moeten omrijden via de Kennedy tunnel. Dit zal vertragingen met zich meebrengen.

De pendel van I-Bus hub naar Lanxess linkeroever voor de nacht op zal ook  moeten omrijden  via de Kennedy tunnel met tot gevolg dat deze mensen waarschijnlijk pas rond 22hr20 bij Lanxess linkeroever zullen aankomen voor de shiftwissel

De mensen van Lanxess linkeroever voor de late af zullen daarom per taxi huiswaarts vervoerd worden.

Omwille van periodieke onderhoudswerken aan de Liefkenshoektunnel, richting Nederland, op vrijdagnacht 24/04 van 21hr tot 5hr, zullen de routes S21, S22, S41, S43 en S44 voor de nacht op moeten omrijden via de Kennedy tunnel.

Daarom worden alle vertrekken van deze routes op  24/04 met 15 minuten vervroegd (wat betreft alle haltes) voor de nacht op.

Bovendien wordt de tijdelijke halte S21-11 van de hoek Fabriekstraat – Steenlandstraat verplaatst.

S21-11

Kallo

Tijdelijke halte Hoek Fabriekstraat – Steenlandlaan  VERPLAATST naar Carpoolparking Melsele-Noord voor route op voor de nacht op

Op vrijdagnacht zou de pendel van de Lanxess linkeroever naar de hub voor de late af ook moeten rondrijden via de Kennedy tunnel wat een vermoedelijk aankomst rond  22hr40 – 22hr45 op de hub zou betekenen.

De mensen van Lanxess linkeroever voor de late af zullen daarom per taxi vervoerd worden.

Voor alle nieuws en info: www.i-bus.be


Print   Email